У Сєвєродонецьку відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України

23 серпня в обласному центрі Луганщини – Сєвєродонецьку пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Рівно о 9.00 спільно з усією Україною, за участі керівника обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки, керівництва міста, делегацій Львівської та Хмельницької областей, ветеранів, учасників АТО, молоді та громадськості міста відбулась церемонія підняття Державного Прапора України.

У своїй промові з нагоди знаменної події Г.Тука зазначив, що сьогодні Державний Стяг є символом єднання для Луганщини та усієї України. Під цим стягом наші захисники боронять свободу та суверенітет Української держави, щоби в оселях українців царювали мир, злагода та благополуччя.

Після офіційної частини Георгій Тука відвідав виставки народного мистецтва, де поспілкувався з народними майстрами області, та державних прапорів, переданих військовими частинами з передової, кожен з яких має свою яскраву бойову історію.

Последние комментарии