На Луганщині поліцейські продовжують перевірки транспорту, яким перевозиться деревина і лісоматеріали

На Луганщині поліцейські продовжують перевірки транспорту, яким перевозиться деревина і лісоматеріали

В рамках проведення оперативно-профілактичної операції «Ліс» щодня на блокпостах та автошляхах області поліцейські проводять перевірки транспортних засобів, якими перевозиться деревина і лісоматеріали.

Тільки за минулу добу на блокпостах області правоохоронці перевірили шістнадцять транспортних засобів, які перевозили ліс та деревину загальною кількістю більше 440 метрів кубічних.

Також співробітники сектору безпеки дорожнього руху доставили в органи поліції для додаткової перевірки вісім вантажних автомобілів з деревиною, загальною кількістю понад 230 метрів кубічних.

Так, у Новоайдарі, співробітники поліції затримали автомобіль «IVECO» з напівпричепом, водій якого перевозив 49,5 м3 лісопродукції зі Станично-Луганського району в місто Рубіжне з документами на вантаж, що потребують додаткової перевірки.

Так само правоохоронцями був зупинений автомобіль «DAF» з напівпричепом, під керуванням 33-річного водія, який перевозив зі Станично-Луганського району в місто Покровськ 40 м3 лісопродукції з сумнівними документами на вантаж.

Співробітники сектору безпеки дорожнього руху Новоайдарського відділу поліції для перевірки зупинили автомобіль «VOLVO» з напівпричепом. Під час огляду автомобіля інспектори виявили деревину - 40 м3 сосни, проте надані документи на вантаж у правоохоронців викликали сумнів у справжності.

Для з'ясування обставин та перевірки законності здійснюваних перевезень і походження вантажу, водії та автомобілі з вантажем були передані в Новоайдарський відділ поліції.

Всі факти перевірок внесені до журналу Єдиного обліку.

 

Відділ комунікації поліції Луганської області

 #

В 50-тых годах тут были

В 50-тых годах тут были песчаные бури, пока "преступная власть" не насадила сосен. При "новой честной владе" похоже опять будут бури.

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии