Геннадій Москаль: Козаки не дотримуються мирних угод

Представники Парламентської Асамблеї Ради Європи зустрілися з очільником Луганської ОДА Геннадієм Москалем, першим заступником голови ОДА Ігорем Мартиненковим і заступником голови ОДА Ольгою Лішик.

«Ми сьогодні завітали до Луганської області, щоб почути думки очільника адміністрації з приводу Мінських угод. Нам цікаво, що ви думаєте з приводу дотримання миру на Донбасі», – відзначила член Альянсу лібералів і демократів за Європу Парламентської Асамблеї Ради Європи Христина Зелінкова.

«У нас просто немає іншого шляху, окрім мирного вирішення конфлікту. Проблема в тому, що пан Плотницький, на жаль, контролює тільки невелику частину території ЛНР. У свою чергу, так звані, «козаки» практично не дотримуються мирної угоди. Справа у конфлікті у самій ЛНР», – сказав Геннадій Москаль.

Голова Луганської ОДА додав також, що звертався до посольств практично всіх країн, щоб вони взяли дітей з області до себе на канікули, але жодне з них не відгукнулося. Оскільки, за думкою Геннадія Москаля, важливо, щоб діти Луганщини побачили, що таке Європа насправді, а не ті міфи й стереотипи, які нав’язують їм їх батьки з самого дитинства.

 

Последние комментарии