Кримське й Новотошківку накрили «Градами» та артилерією. Снаряди зруйнували житло, вбили й поранили мирних мешканців

Вчора (1.02) після обіду бойовики накрили с.Кримське Новоайдарського району (яке розташоване поблизу колишнього 31-го блокпосту на Бахмутці) з систем «Град». Про це повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації.

Реактивні снаряди вибухали на вул. Садовій, Жовтневій та Леніна, зруйнувавши й пошкодивши більше десяти будинків.

На жаль, не обійшлося без жертв серед мирного населення. Смертельні поранення отримали двоє чоловіків 45 та 62 років, які в момент обстрілу опинилися на вулиці й не встигли сховатися в укриття. Ще двоє селян поранені й госпіталізовані. В Кримському вже близько місяця немає ні центральної води, ні газу, ні світла, і відновити їх найближчим часом через постійні обстріли навряд чи можливо.

Потужний артилерійський обстріл зазнала й Новотошківка Попаснянського району, що біля 29 блокпосту на Бахмутці. Вчора близько 15 години село обстріляли з артилерії. Кілька снарядів вибухнули на вул. Куйбишева й важко поранили трьох селян – двох жінок і чоловіка (одній із жінок відірвало руку, а чоловіку – ногу). Поранені доставлені в лікарню Лисичанська, їх стан оцінюється, як важкий.

Протягом ночі обстрілювали також Щастя, Попасну, Станицю Луганську, Троїцьке (Попаснянський район) та Трьохізбенку. Масштаби руйнувань та інформація щодо постраждалих зараз з’ясовується.

Последние комментарии