На Луганщині терористи обстріляли з «Градів» та мінометів табір із будівельниками, що зводять фортифікаційні споруди

Починаючи з півночі й до 4-ї ранку, бойовики кілька разів обстріляли з «Градів» околиці Нижнього та Тошківки в Попаснянському районі Луганської області, повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Під вогнем опинився табір відпочинку, в якому проживають будівельники з Київщини та Львівщини, що зводять фортифікаційні споруди. Осколками від снарядів посічені будівлі, на щастя, ніхто з будівельників не поранений і не загинув.

Протягом минулої доби бойові дії велися і в інших гарячих точках – практично по всій лінії розмежування, що проходить по Луганській області. На жаль, не обійшлося без поранених військовослужбовців. У м.Золоте внаслідок мінометного обстрілу, що вівся з боку окупованого Первомайська, поранені двоє бійців 35 та 38 років. Обидва госпіталізовані. Уночі з автоматичних гранатометів був обстріляний крайній український блокпост у с.Родина.

Осколкові поранення отримав 43-річний боєць, який також госпіталізований (рани неважкі, загрози життю немає). За уточненою інформацією, внаслідок учорашнього обстрілу з «Градів» с.Нижнє, про який ми повідомляли вчора, також було поранено одного бійця (35 років). Зараз він знаходиться в госпіталі. Станицю Луганську вночі обстрілювали зі зброї різного виду.

На вул. Москва – Донбас пошкоджені кілька будинків та перебитий газопровід, даних про постраждалих не надходило. У с.Болотене (Станично-Луганський район) знову була обстріляна дільниця водоканалу, що постачає воду на окуповану територію. Після вчорашнього мінометного удару з правого берега Сіверського Донця дільниця знеструмлена, подача води припинена. У результаті сьогоднішнього обстрілу Болотеного поранений один український військовий, який госпіталізований.

Учора в другій половині дня терористи з окупованого Молодіжного обстріляли з мінометів сел.Стаханівець. Одна з мін вибухнула на городі приватного будинку, де в той час працювала господарка. Жінка дивом не постраждала. Серед ночі перестрілки та обстріли відбувалися також у Кримському, Новотошківці та на автодорозі Бахмутка в районі 29-го блокпосту. Детальні наслідки цих бойових дій зараз з’ясовуються.

Последние комментарии