Вікно у світ: жителі селища Щедрищеве тепер з Інтернетом

Один з пріоритетних напрямків роботи діючої влади — підвищення умов життя громадян, не залежно від їх місцепроживання. Те, що це не порожні слова, вже сьогодні на практиці можуть спостерігати мешканці селища Щедрищеве. Відтепер у поселян є такі ж інформаційні можливості, як і у мешканців міста.

Днями за участі представників влади, компанії “Укртелеком” у селищі відкривали вікно у світ через мережу Інтернет. Перший заступник міського голови Євген Халін та секретар міськради Андрій Гавриленко привітали мешканців селища із такою непересічною подією та висловили сподівання щодо аналогічного забезпечення інтернетом й інших населених пунктів, підпорядкованих Сєвєродонецьку.

Андрій Гавриленко, секретар міськради:

“Вы знаете, что вопрос повышения качества проживания людей, не зависимо от места проживания, - это было всегда одной из приоритетных задач сегодняшней власти. Это и то направление деятельности, которое в своей программе отмечал Президент Украины, и то направление деятельности, которое сейчас повсеместно внедряется в Украине. И очень радостно, что в поселке Щедрищево повышается уровень информационного обеспечения жителей”.

Приєднався до поздоровлень і депутат округу Сергій Войтенко, який підкреслив, що саме наполегливість і спільні зусилля усіх сторін принесли такий результат, як перехід селища до нового рівня інформаційного забезпечення. Нова система працює на базі сучасної цифрової телефонної станції, збудованої у 2005 році, і може забезпечити усіх охочих мешканців селища широкосмуговим високошвидкісним Інтернетом.

 #

Ничего не пойму - при чем тут

Ничего не пойму - при чем тут "представники влади" до Укртелекома?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии