Урочистості з приводу святкування Дня місцевого самоврядування

7 грудня в Україні святкується День місцевого самоврядування. Це професійне свято всіх, хто працює в сільських, міських, районних і обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців. День місцевого самоврядування в Україні можна назвати доволі давнім святом, оскільки традиція вшановувати тих, хто керує суспільством, виражаючи його волю, сягає корінням у часи Київської Русі. Від сьогоднішніх представників органів місцевого самоврядування сучасність вимагає нових методів організації соціального та економічного життя в суспільстві.

В залі засідань міськради відбулись урочистості з приводу святкування Дня місцевого самоврядування. З вітальними словами до присутніх звернулися перший заступник міського голови Сергій Дядик, заступники міського голови Володимир Кравченко, Петро Чернишин і Сергій Терьошин, а також секретар міськради Андрій Гавриленко.

Далі урочистості продовжилися врученням нагород. Почесною грамотою Луганської облради та облдержадміністрації нагородили начальника оргвідділу Тетяну Віннічук. Грамоти облради та облдержадміністрації отримали голова Борівської селищної ради Лідія Афанасьєва та начальник відділу торгівлі та побутового обслуговування населення Ольга Шевченко. Подяки від облради та обладержадміністрації вручили Євгену Халіну, Світлані Кужевлевій та Юрію Бурахіну.

Від імені та за дорученням народного депутата України Олексія Кунченка, засновника Благодійного фонду «Заради майбутнього» вручили цінні подарунки представникам структурних підрозділів виконкому Любові Єфименко, Олені Єлисеєвій, Юлії Суховєєвій, Ганні Анцуповій, керівникам міських комунальних підприємств Марині Беспаловій та Юрію Снісаренку.

Почесною грамотою виконкому міськради та грошовою премією нагороджено провідного спеціаліста відділу ведення Держреєстру виборців Юлію Чередниченко. Грамотами виконкому та цінними подарунками нагородили представників підрозділів виконкому Ольгу Лішик, Валентину Ворончихіну, Тетяну Міндріну, Раїсу Бутнік, Галину Ананьєву, Сергія Мирошниченка, Галину Дьякову, Олену Касьяненко та Тетяну Карацюбу.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

От Киевской Руси... Да чего

От Киевской Руси... Да чего уж там, можно проследить аналогии до стада человекообразных обезьян. СТВ - я цэ люблю!

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии