29 червня відбулося чергове засідання виконкому Сєвєродонецької міської ради

29 червня відбулося чергове засідання виконкому Сєвєродонецької міської ради

На черговому засіданні виконкому Сєвєродонецької міської ради, що відбулося 29 червня, розглядалося майже 100 питань.

Зокрема, члени виконкому прийняли рішення про визначення відділу адміністративних послуг міської ради розпорядником реєстру територіальної громади (далі РТГ) міста Сєвєродонецьк, селищ Синецький, Лісна Дача, Воєводівка та Павлоград, сформованого за допомоги програмного забезпечення «ЦНАП-SQS-1», отриманого згідно з Меморандумом про взаєморозуміння щодо надання технічної допомоги від 23.05.2017 р. № KHA127 між Сєвєродонецькою міською радою та Проектом «Українська ініціатива з підвищення впевненості» (UCBI), яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується компанією Кімонікс Інтернешнл Інк. Згідно з рішенням відділ адмінпослуг міськради здійснюватиме реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб за допомоги програмного забезпечення «ЦНАП-SQS-1» та автоматизуватиме організаційні процеси у сфері реєстрації місця проживання фізичних осіб за допомоги програмного забезпечення «ЦНАП-SQS-1».

На засіданні затверджено перелік адміністративних послуг, які надаються у Центрі надання адмінпослуг у м. Сєвєродонецьку та його територіальному підрозділі у новій редакції. Їх кількість відповідно до рішення дорівнює 148.

Одне з питань стосувалося сплати адміністративного збору. Виконкомом вирішено відділу адміністративних послуг міської ради з 01.07.2017 р. застосовувати при розрахунку плати за надання адміністративних послуг (адміністративний збір) у сфері реєстрації місця проживання замість мінімальної заробітної плати суму у розмірі 1600 грн. Реєстраційну дію зі зняття з реєстрації місця проживання у зв’язку зі смертю проводити без оплати.

Також виконкомом затверджено Інструкцію з видачі довідок про склад сім’ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб у новій редакції та інформаційні картки адміністративних послуг, які надаються у ЦНАПі у м. Сєвєродонецьку у новій редакції.

Члени виконкому прийняли рішення про надання одноразової матеріальної допомоги 212 громадянам, які тимчасово відчувають матеріальну скруту. Загальна сума допомоги 136 400 грн.

Прийнято рішення про надання одноразової грошової щорічної допомоги 47 інвалідам війни з числа учасників бойових дій в локальних конфліктах. Загальна сума допомоги 23 500 грн. Прийнято також подібне рішення про надання одноразової  грошової щорічної допомоги 26 інвалідам загального захворювання з числа учасників бойових дій в локальних конфліктах. Загальна сума допомоги 13 000 грн. Ще одним рішенням надано одноразову грошову щорічної допомогу 15 вдовам померлих учасників бойових дій (в локальних конфліктах), які за життя стали інвалідами, у розмірі 7 500 грн. Також одноразову грошову щорічну допомогу отримають 5 сімей воїнів, загиблих в Афганістані, у сумі 2 500 грн.

На засіданні затверджено склад оргкомітету, кошторис та план проведення міських заходів: з нагоди відзначення 3-ї річниці визволення міста Сєвєродонецька від незаконних збройних формувань; присвячених Дню миротворця, Дню Державного Прапора України та 26-й річниці незалежності України; з відзначення у місті Сєвєродонецьк Дня підприємця 2017 рік; присвячених 74-й річниці визволення Луганської області від німецько-фашистських загарбників.

Також виконкомом затверджено план роботи виконавчих органів Сєвєродонецької міської ради на ІІІ квартал 2017 року.

Серед інших розглянуті й прийняті рішення про визначення адрес деяких об’єктів; рішення з земельних і житлових питань; надання матеріальної допомоги на поховання; захист прав малолітніх тощо.

 

Відділ внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Сєвєродонецької міської ради

 #

Чтобы получить справку о

Чтобы получить справку о составе семьи нужно получить талон к чиновнику ,для этого нужно стать на очередь,а сейчас выдают талоны аж на август,заявитель онкобольной,он может и не дождаться очереди.расскажите как ускорить получение справки о составе семьи?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии