Дебют міського професійного конкурсу "Педагогічна надія- 2017"

Дебют міського професійного конкурсу "Педагогічна надія- 2017"

10 березня на базі СЗШ№20   відбувся дебют міського професійного конкурсу "Педагогічна надія- 2017", який започаткував Сєвєродонецький методичний центр. У І турі (заочному) за конкурсом власних есе із 14-ти учасників було обрано 7-ох найкращих.  У ІІ турі конкурсанти продемонстрували творчість, креативність, красномовство, професійні знання та уміння. У конкурсі "Ода професії вчителя" разом із конкурсантами виступали їхні наставники. Обрати переможця було надзвичайно складно, адже кожен учасник показав високий рівень підготовки та педагогічної майстерності.

За підсумками І місце посіли одразу 2 конкурсанти - Онуфрійчук Вікторія, учитель української мови СЗШ№10 та Євген Марухненко, учитель історії та правознавства НВК "Сєвєродонецький колегіум". Вітаємо усіх молодих педагогів, які стали переможцями Конкурсу.

Дуже приємно відчувати, що освітянська спільнота міста поповнюється талановитими молодими фахівцями. Неабиякі творчі здібності та таланти вони проявили під час змагань. А головне, що вони люблять свою професію, відчувають любов до дітей. Впевнена, що ці молоді педагоги стануть справжніми майстрами своєї справи.

Творчих злетів, наснаги, успіхів їм на цьому шляху!

 #

Виктория - ВИВАТ

Виктория - ВИВАТ ВИКТОРИЯ!!!!! Недаром ее очень любят дети!

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии