Терміново потрібні прикордонники за контрактом

Терміново потрібні прикордонники за контрактом

З метою сприяння Державній прикордонній службі України у відборі громадян призовного віку на військову службу за контрактом, 27 січня 2016 року у Лисичанському міському центрі зайнятості відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України.

У заході прийняв участь заступник коменданта оперативно-бойової прикордонної комендатури «Лисичанськ» з персоналу старший лейтенант В.В. Федоренко. Василь Васильович провів з безробітними, які перебувають на обліку в Лисичанському міському центрі зайнятості, профорієнтаційну бесіду за темою: «СЛУЖИТИ, ЗАХИЩАТИ, ДОПОМОГАТИ! Служба за контрактом в Державній прикордонні службі України». Учасникам заходу, була надана вичерпна професійна консультація з питань проходження військової служби в ДПСУ, та приведені приклади соціальних гарантій військовослужбовців та членів їх сімей; в ході роботи демонструвались відомчі відеоматеріали: фільм «25 років на варті незалежності» та фільм «Правильний вибір». По закінченню групового заходу відбулися індивідуальні співбесіди з тими хто виявив бажання служити за контрактом в Державній прикордонній службі України.

У підсумку проведеного заходу  начальник відділу активної підтримки безробітних Ануфрієва Олена,  фахівець з питань зайнятості Мєшкова Лариса та заступник коменданта оперативно-бойової прикордонної комендатури «Лисичанськ» з персоналу старший лейтенант Василь Федоренко визначились з планами подальшої спільної роботи у напрямі «терміново потрібні» .

Последние комментарии