Презентація послуг студії "Бізне$тарт" відбулася у Лисичанському міському центрі зайнятості

Презентація послуг студії "Бізне$тарт" відбулася у Лисичанському міському центрі зайнятості

Економічна ситуація сьогодення в нашій державі докорінно змінила погляди значної частини наших громадян на такі поняття як власність, приватна справа, підприємництво. Багато хто з них планує вирішити питання працевлаштування, організувавши власну справу. 

Це особливо актуально зараз, коли міжнародні донорські організації з безліччю проектів пропонують свою допомогу в започаткуванні, відновленні або розвитку підприємницької діяльності. Однак, для того, щоб досягти успіху у цій справі, окрім здібностей, можливості та бажання, необхідні певні знання. Ці знання та всебічну допомогу з інформування умов надання грантів, заповнення анкет та складання бізнес-планів співшукачів можна отримати в студії підтримки та супроводу безробітних базових центрів зайнятості.

Презентація послуг саме такої студії "Бізне$тарт" відбулася 15 грудня, що створена і працює у Лисичанському міському центрі зайнятості з серпня 2016 року.

Під час заходу залучені представники - спеціалісти з економічного розвитку Датської ради біженців та юристи Норвезької ради у справах біженців мали змогу надавати консультації внутрішньо переміщеним особам та іншим зацікавленим у підприємництві учасникам (суб’єкти малого та середнього бізнесу, представники громадської організації Сприяння розвитку м. Лисичанська).

Також з присутніми поділилися позитивним досвідом клієнти центру зайнятості, які вже зверталися за сприянням до служби зайнятості і брали участь у подібних бізнес-програмах.

На сьогодні обсяг завдань, що виникають перед центрами зайнятості, постійно збільшується, з’являються нові послуги, про які необхідно не тільки проінформувати, а й допомогти реалізувати їх в життя. І лише системність, змістовність, комплексність підходу та висока якість надання послуг, що містить індивідуальний підхід до кожного клієнта, дозволяє досягнути головного результату служби зайнятості – допомогти професійно реалізуватися особам, що опинилися у складних життєвих обставинах.

            

  • p1010011.jpg
  • p1010005.jpg
  • pc150014.jpg
  • pc150018.jpg

Последние комментарии