У Сєвєродонецьку судять шахрая

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно мешканця м. Рубіжне за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 190 КК України (шахрайство, вчинене повторно), який здійснював свою злочинну діяльність на території кількох міст та районів Луганської області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що на початку листопада 2015 року, січня та червня 2016 року тільки по м. Сєвєродонецьку гр. Д. шляхом обману отримав у потерпілих грошові кошти у розмірі 1000 грн., 6000 грн. та 1500 грн. відповідно, як передплату за виготовлення дверей чи меблів, але своє зобо'вязання не виконав, коштами розпорядився на власний розсуд.

Епізоди кримінального правопорушення, скоєного гр. Д., об'єднані судом в одну кримінальну справу та розглядаються Сєвєродонецьким міським судом. Обвинувачений вину свою не заперечує, зобовязується повернути грошові кошти, отримані злочинним шляхом.

Довідково: санкція ч.2 статті 190 КК України передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

 

Л.Пройда, прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури

Последние комментарии