Семінар для вивільнюваних працівників

Семінар для вивільнюваних працівників

27 жовтня Кремінським районним центром зайнятості було проведено семінар на тему «Вивільнення працівників у зв’язку зі змінами в організації виробництва і праці». З метою запобігання негативних наслідків у трудовому колективі, знятті соціальної напруги на підприємстві та роз’ясненні працівникам Кремінського районного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Луганській області правових питань вивільнення.

Під час семінару заступник директора Ірина Гусак та провідний юрисконсульт Наталія Сериця розповіли присутнім про послуги служби зайнятості, порядок реєстрації в центрі зайнятості, права та обов’язки безробітних, умови призначення матеріального забезпечення, можливості участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру, професійного навчання. Присутні були ознайомлені з актуальними вакансіями. Багато запитань, що прозвучали на семінарі, стосувались можливості отримання грантів за міжнародними проектами спрямованими на розвиток малого бізнесу серед внутрішньо переміщених осіб та мешканців Луганської та Донецької областей.

На прикінці заходу учасникам семінару були надані кваліфіковані відповіді на запитання.

Лише завдяки спільним cкоординованим зусиллям служби зайнятості, роботодавців та індивідуальному підходу до кожної людини можливі зниження напруги на ринку праці і збереження кваліфікованої робочої сили. Адже лише та людина, яка працює, яка знайшла місце в сучасних реаліях, почувається потрібною суспільству та впевненою в собі.

 

Н.Сериця, провідний юрисконсульт Кремінського РЦЗ

Последние комментарии