На Луганщині правоохоронці ліквідували підпільний цех з виготовлення контрафактної горілчаної продукції

На Луганщині правоохоронці ліквідували підпільний цех з виготовлення контрафактної горілчаної продукції

У місті Сєвєродонецьку співробітники Управління кримінальної поліції ГУНП в Луганській області спільно з Луганським зональним відділом військової служби правопорядку викрили та ліквідували цех з виготовлення контрафактної горілки.

Так, в ході проведення комплексного оперативного відпрацювання під час реалізації оперативної інформації був проведений санкціонований обшук одного з гаражів міста Сєвєродонецька. В ході проведення обшуку правоохоронці виявили цех з виготовлення сурогатних спиртних напоїв. Горілка під маркуванням трьох відомих брендів «готувалась» та розливалась з тієї ж діжки, з якої розливалась і рідина для миття скла автомобілів.

Під час обшуку поліцейські вилучили більше 100 пляшок горілчаної продукції, 23 тетрапаки (об’ємом 3 та 2 літри) горілки з написом відомих брендів, п’ять пластикових пляшок (об’ємом по 5 літрів) з прозорою рідиною з характерним запахом спирту, пластикова діжка з рідиною жовтого кольору з характерним запахом спирту.

Особи, які займались виготовленням сурогатів встановлені. Зразки вилученої продукції направлені на експертизу. Вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР.

 

Відділ комунікації поліції Луганської області

 #

вася, узнать можно. Напишите

вася,
узнать можно.
Напишите письмо и Вам дадут письменный ответ.

 
 #

А почему вы кого то ловите а

А почему вы кого то ловите а сегодня без всяких разрешений через лес-полосу был положен кабель аа можно узнать на каком основании это было сделано и почему этот человек делает все без разрешений и это ему позволено

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии