Виховання емоційної культури

Виховання емоційної культури

Сєвєродонецьк – місто освічених, культурних особистостей, люблячих рідний край і Україну та об'єднуючих зусилля для їх процвітання.

А Сєвєродонецький Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відділу освіти - це «Еко-сад», місце, яке об'єднує саме таких людей, надихає до творчої діяльності, сприяє психо-емоціональному розвантаженню.

В Центрі панує своєрідна аура. У нас завжди зелено - красиво, яскраво - чарівно, креативно - талановито, елегантно – квітучо. Так, наш «Еко-сад» під час проведення заходів у рамках участі в проекті «Підтримка стабілізації громад, що постраждали від конфлікту на Донбасі», став місцем об'єднання працівників закладів освіти, бібліотеки для юнацтва ім. Й.Б.Курлата та студентів Луганського Університету імені Володимира Даля

Згідно з планом роботи Сєвєродонецького методичного Центру 18 жовтня 2016 року на базі екологічного Центру відбулася зустріч новопризначених заступників директорів ЗНЗ з ВР та педагогів-організаторів у методичній майстерні молодого освітянина. Так вийшло об'єднання заходів. Учасники отримали цікаву інформацію про нові форми роботи Центру, набули знання з мистецтва флористики та фітодизайну і стали учасниками майстер-класу з аранжування квітів за японською тематикою «Ікебана». Під час заходу було виготовлено композиції, які отримали цікаві назви: «Прагнення», «Родина», «Під час перерви…», «Ніжність» та інші.

Ми раді, що наші гості під впливом творчої діяльності зарядилися позитивними емоціями і зігрілися теплом сердець людей, працюючих в Центрі.

 

О.В.Матвієвська, методист СМ ЦЕНТУМ

Последние комментарии