Нові правила отримання електронних перепусток у зону АТО

17 жовтня, в понеділок, електронний сервіс отримання пропусків у зону АТО відновив роботу. Але із змінами. Юристи Всеукраїнського благодійного фонду «Горєніє» розібрались – що нового в правилах отримання перепусток.

Нарешті з’явилося автоматичне видалення із системи заяв, не переподаних до закінчення терміну дії електронної перепустки. Тобто, щоб повторно зареєструвати дозвіл на перетин лінії розмежування, не треба наново реєструватися на сайті.

Розширено перелік документів, за якими можна оформити електронну перепустку. Відтепер можна обрати, наприклад, паспорт громадянина України, паспорт для виїзду за кордон, посвідку на постійне місце проживання, паспорт нового зразка (тобто IDкартку) тощо.

За інформацією координаційних центрів, існуючу заявку та особисті даніз системи відтепер можливо видалити самостійно.

Більш детально юрист ВБФ «Горєніє» розповість в онлайн-трансляції, присвяченій цій темі. Побачити ефір та задати свої питання в коментарях до нього можна буде вже завтра, 20 жовтня, о 20:00, тут: https://www.facebook.com/fgorenie/

За будь-яких правових питань - звертайтесь до юристів Всеукраїнського благодійного фонду «Горєніє» за контактами нашого Віртуального правового центру. Це безкоштовно.

Skype:

Для Дніпропетровщини: yurist.gorenie.dp

Для Запорізької області: yurist.gorenie.zp

Для Донецької області: yurist.gorenie.dn

Для Харківської області: yurist.gorenie.kh

 

Гаряча лінія та Viber для усіх регіонів: 050 044 56 01.

Kyivstar: 068 569 93 06,

MTC: 066 355 52 46,

Lifecell: 073 106 34 67.

 

Безкоштовний Віртуальний консультаційний центр для ВПО відкрив Всеукраїнський благодійний фонд «ГОРЄНІЄ» в рамках проекту Українська ініціатива Зміцнення Громадської довіри (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). З травня 2016 року Віртуальний консультаційний центр працює за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH в рамках Проекту «Підтримка українських громад у зв'язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб».

Последние комментарии