Рятувальники піклуються за пожежну безпеку домівок одиноких престарілих громадян

Рятувальники піклуються за пожежну безпеку домівок одиноких престарілих громадян

Напередодні холодної пори року рятувальники приділяють велику увагу одиноким престарілим громадянам та піклуються за їх безпечне проживання в оселях.

Так, 28 вересня початок дня у рятувальників міста Рубіжного почався з профілактичного заняття з питань пожежної безпеки для соціальних робітників КУ «Територіальний центр». Згодом пройшли рейдові перевірки одиноких престарілих громадян. Чимало питань було сказано, серед яких: дотримання правил пожежної безпеки в побуті; правила безпеки під час використання електричних та газових приладів, пічного опалення; мова йшла й про профілактику виникнення пожеж в екосистемах, особливо під час випалювання на присадибних ділянках відходів та сухої рослинності тощо.

Також, на прохання літніх громадян, рятувальники допомогли оглянути стан пічного опалення та витяжки. Наприкінці вручили наочну агітацію.

Тож Головне управління звертається з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки в холодний період року. Будьте уважні та обережні! Приділяйте увагу своїм рідним та близьким, особливо громадянам похилого віку, адже їх безпечне життя залежить від нас усіх! 

 

ГУ ДСНС України у Луганській області

Последние комментарии