29 серпня: населені пункту Попаснянського та Станично-Луганського районів знову під обстрілами

Протягом доби ворог з 82-мм мінометів, гранатометів різних типів, снайперської та стрілецької зброї сім разів обстрілював позиції українських військовослужбовців поблизу села Новозванівка. Вдень у районі села Новозванівка працював ворожий снайпер. А у напрямку міст Попасна та Золоте противник сім разів відкривав вогонь з 82-мм мінометів, гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї.

Ввечері терористи зі 120-мм мінометів та автоматичних гранатометів обстрілювали  позиції українських військовослужбовців поблизу села Кримське Новоайдарського району.

Протягом минулої доби бойовики били й по населених пунктах Станично-Луганського району та вели прицільний обстріл житлових масивів смт Станиця Луганська з 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів, у результаті якого зайнявся дах будинку на вулиці Лісній. 

Також, у напрямку села Лобачеве ворог чотири рази застосовував БМП, гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети, стрілецьку та снайперську зброю.

 

Департамент масових комунікацій Луганської облдержадміністрації

Последние комментарии