Надання адміністративних послуг СДПІ з ОВП у м. Луганську МГУ ДФС

З початку року Спеціалізованою державною податковою інспекцією з обслуговування великих платників у м. Луганську МГУ ДФС надано 129 адміністративних послуг. Послугами, якими здебільшого цікавились платники, є надання довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету та реєстрація книг обліку розрахункових операцій.

На сьогодні СДПІ надається 7 адміністративних послуг:

1. Видача довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету.

2. Реєстрація реєстратора розрахункових операцій.

3. Реєстрація книг обліку розрахункових операцій.

4. Реєстрація розрахункових книжок.

5. Видача довідки про сплачений нерезидентом в Україні податок на прибуток (доходи).  

6. Засвідчення довідки про проведення декларування валютних цінностей, доходів та майна, що належать резиденту України і знаходяться за її межами.

7. Підтвердження статусу податкового резидента України.

З повним переліком адміністративних послуг , інформаційними картками та зразками заяв на отримання тої чи іншої послуги можна ознайомитись на сайті Міжрегіонального головного управління ДФС – Центрального офісу з обслуговування великих платників у розділі Діяльність/Адміністративні послуги за посиланням http://officevp.sfs.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.

Якісне надання адміністративних послуг, створення сприятливих умов для реалізації платниками податків прав на їх одержання є важливим напрямком діяльності СДПІ.

 

СДПІ з обслуговування великих платників у м. Луганську МГУ ДФС

 

Последние комментарии