Злочин не залишається безкарним

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у суді та доведено винуватість Б., який в  2015 року скоїв ряд корисливих кримінальних правопорушень на території м.Сєвєродонецька, а саме заволодіння чужим майном шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

Так доведено, що особою Б. упродовж жовтня - листопада вчинено  три  епізоди  шахрайства. Особа Б., представляючись ріелтором, брав у потерпілих грошові кошти в якості  задатку  за оренду житла, після чого умови домовленості по оренді в умовлений з потерпілими  строк не виконував, грошові кошти не повертав, спричинивши потерпілим матеріальну шкоду на загальну суму 3200 (три тисячі двісті) гривень.

В ході судового розгляду обвинувачений повністю визнав провину у скоєних ним кримінальних правопорушеннях.

Вироком Сєвєродонецького міського суду Б. визнаний винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, ч.2 ст.190 КК України та йому призначено покарання у вигляді 2-х років обмеження волі. На даний час вирок стосовно Б. вступив в закону силу та засудженого направлено на відбування покарання у виправний заклад. 

 

Івчук С.В., прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури 

Последние комментарии