Знайомство з Західною Україною

На черговому засіданні Євроклубу «Шлях до мрії», що відбулося у Сєвєродонецькому Вищому професійному училищі, члени клубу, учні та гості продовжили своє знайомство з областями Західної України.

Цього разу пізнавальний захід у рамках проекту «Схід і Захід разом» не був обмежений однією областю, учні різних груп навчального закладу підготували власні презентації, в яких розповіли про уклад, архітектурні та природні пам’ятки, видатних особистостей Закарпатської, Волинської, Тернопільської, Рівненської областей.

В якості гостей на захід завітали начальник відділу молоді та спорту Юрій Кузьменко та головний спеціаліст відділу молоді та спорту Світлана Попова, які відзначили велике значення та новаторство проекту «Схід і Захід разом» і нагородили Сєвєродонецьке ВПУ за його реалізацію, активне сприяння розвитку дружніх стосунків між регіонами України. Проект Євроклубу «Шлях до мрії» став одним з переможців конкурсу заходів, направлених на соціальний розвиток молоді. 

Директор ВПУ Юрій Кузьмінов подякував гостям та розповів, що група учнів училища за запрошенням колег відвідає Львівщину, де представлятиме наше місто, демонструючи свої професійні та мистецькі таланти.

 

Інформація газети «Северодонецькі Вісті»

Последние комментарии