На Луганщині – без перемін, тиша

За останню добу станом на 7-му ранку 30 вересня 2015 року на Луганському та Артемівському (Попаснянський район) напрямках вздовж лінії розмежування дотримувався режим припинення вогню.

Про це повідомляє Офіційний сайт речника АТО в Луганській області.

Представники ОБСЄ, Росії та України підписали доповнення до мінським угодами про відвід танків і гармат калібром до 100 мм. Відведення буде здійснюватися на 15 км і пройде в два етапи. Перший — розпочнеться через день у разі продовження режиму припинення вогню.

Підрозділи ЗСУ продовжують інтенсивну бойову підготовку на полігонах Луганщини. Вчора відбулися бойові заняття зі злагодження підрозділів понтонерів. Триває інформування мирного населення щодо правил безпеки поводження з невідомими вибуховими пристроями.

Уповноважений звернутися до жителів зони проведення антитерористичної операції з проханням: не підходьте близько до будь-яких підозрілих предметів. Вкотре наголошуємо, що категорично забороняється торкатися і пересувати підозрілих предметів; заливати їх рідинами, засипати грунтом або чимось його накривати; користуватися засобами радіозв’язку, мобільними телефонами (вони можуть спровокувати вибух); торкатися підозрілого пристрою та здійснювати на нього звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини отруйні та чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання. При виявленні вибухових пристроїв негайно телефонуйте 101 або 102. Пам’ятайте від цього залежить не тільки ваше життя, але й життя ваших друзів і близьких.

Последние комментарии