Денис Денищенко: «Ситуація, в який опинилася наша країна, стала можливою завдяки інформаційній війні, розгорнутій Росією проти України»

Денис Денищенко: «Ситуація, в який опинилася наша країна, стала можливою завдяки інформаційній війні, розгорнутій Росією проти України»

В Луганській ОДА відбулася робоча нарада з питань впровадження державницької інформаційної політики, яку провів директор Департаменту масових комунікацій облдержадміністрації Денис Денищенко, повідомляє ОДА.

У заході взяли участь заступники голів райдержадміністрацій, керівники профільних структурних підрозділів міськрад та райдержадміністрацій та головні редактори комунальних міських та районних друкованих ЗМІ.

Він зазначив, що ситуація, в який опинилася наша країна, стала можливою завдяки інформаційній війні, розгорнутій Росією проти України. 

«Головна задача в роботі Департаменту – донести до наших співвітчизників правдиву інформацію про те, що відбувається в Україні, на її Сході, а насамперед, в Луганській області. Мова не йде про пропаганду. Цим займається російська пропагандистська машина, що калічить душі та життя українців. Ми ні на кого не нападали, ми живемо на своїй рідній Богом даній землі й захищаємо її від агресора», – підкреслив Денис Денищенко. 

За словами Дениса Денищенка, про системні реформи, впроваджені Президентом України, ми будемо об’єктивно інформувати суспільство, бо наші громадяни повинні знати, що від успішного втілення цих реформ залежить налагодження гідного життя. Так, найближчим часом у містах Сєвєродонецьку та Лисичанську розпочнеться набір до патрульної поліції, яка вже запрацювала у Києві та Львові. Суттєвої радикальної реорганізації зазнають органи прокуратури, бо ні для кого не секрет, що найбільш корумпованими в нашій країні є судейська та прокурорська служби.

Денис Денищенко закликав не допустити антидержавної, антиукраїнської пропаганди, й навіть у завуальованому вигляді політичної реклами.

На нараді обговорювалося питання відсутності українських теле- та радіоканалів у населених пунктах, розташованих не тільки поблизу лінії розмежування а й частково по області. Денищенко зазначив, що встановлення сучасних передатчиків зараз є одним із найважливіших задань, що треба вирішити в боротьбі з ганебною російською пропагандою. 

Присутні з різних куточків області зазначили, що держава має частіше звертатися до українців, які знаходяться на окупованій території Луганської області. «Думка про те, що на непідконтрольній українській владі території Луганщини проживають такі ж самі українці, повинні лунати якомога частіше», – підкреслив Денис Денищенко.

 #

В Германии мало украинцев, но

В Германии мало украинцев, но я готов туда ехать жить хоть сегодня! А в Галиции большинство --украинцы, но я не хочу туда ехать жить даже с доплатой!!! Следоваптельно, дело не в пропагаде и не в языке, а в чем - то другом! Но чтобы это осознать , надо включать МОЗГОВОЕ МЫШЛЕНИЕ, которое пока еще барахлит у нас повсеместно!!

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии