День знань – свято для всіх школярів

День знань – свято для всіх школярів

Цьогоріч, як і у всіх школах міста, перший дзвоник пролунав і в Сєвєродонецькій школі-інтернаті. Привітати учнів та вчителів, за традицією, завітали і податківці на чолі з в.о. заступника начальника Державної податкової інспекції у м. Сєвєродонецьку Лейлою Кім. Чимало теплих слів було адресовано дітям та педагогам на святі першого вересня. Лейла Кім побажала вихованцям школи, незважаючи ні на які труднощі, - мріяти та втілювати в життя свої бажання, і розповіла, як краще це зробити. Також вона запропонувала, щоб у наступному році діти розповіли про свої успіхи у досягненні поставлених цілей. Та головне, - зазначила Лейла Кім, наполегливо навчатись та прагнути до нових знань.

Учні, в свою чергу, підготували святковий концерт, яким порадували всіх присутніх. Пісні, танці, вірші та вся атмосфера не могла не схвилювати серця гостей та всіх присутніх на цій урочистій події.

Директор школи-інтернату Олена Легостаєва подякувала за привітання та подарунки, підкресливши, що лише увага, турбота та людська доброта допоможуть виховати цих дітей гідними та порядними людьми, патріотами своєї країни.

 

ДПІ у м.Сєвєродонецьку 

Последние комментарии