Як у Сєвєродонецьку святкуватимуть День Незалежності України

Як у Сєвєродонецьку святкуватимуть День Незалежності України

В цьому році до свята Незалежності України, за ініціативою управління молоді та спорту облдержадміністрації, в місті пройде низка молодіжних та спортивних заходів, повідомляє Управління молоді та спорту Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Розпочнуться святкування у п’ятницю, 21 серпня, о 19:30 на площі біля міського Палацу Культури. Тут на свіжому повітрі пройде кінопоказ «ЄдинеКіноПовітря». До уваги всіх бажаючих буде представлено український комедійний мультфільм «Бабай». Організатори заходу – Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень за підтримки Сєвєродонецького міського Палацу Культури.

У суботу, 22 серпня, о 9.00 на спортмайданчику ЗОШ№12 стартує фінал обласного турніру з футболу «Кубок губернатора 2015». У фінал вийшли три команди: Новопсковського та Старобільского районів, а також представники міста Лисичанська. Урочисте нагородження переможців турніру відбудеться о 12.30, за участю голови Луганської обласної ВЦА Георгія Туки.

У неділю, 23 серпня, об 11.00 в Сєвєродонецькому Льодовому Палаці спорту пройде турнір з боксу «Импульс жизни». В рамках турніру на гостей чекатиме святкова програма з виступами спортсменів та молодіжних колективів регіону, а у холі Палацу працюватиме хенд-мейд ярмарок.

Крім цього, відучора стартувала акція «Україна – це я! Я – це Україна». Для участі в акції необхідно в соціальних мережах поширити українську символіку серед друзів та знайомих, створити символічне відео- або фото поздоровлення до Дня Незалежності, чи просто вдягнути вишиванку або прикрасити себе елементами української символіки та зібратися біля головної площі (чи іншого визначного місця свого міста, містечка чи села), щоб заспівати гімн України, обмінятися побажаннями й разом відсвяткувати День Незалежності.

Последние комментарии