До Міжнародного Дня Дружби на центральній площі Сєвєродонецька виступили молоді виконавці

До Міжнародного Дня Дружби на центральній площі Сєвєродонецька виступили молоді виконавці

1 серпня на центральній площі міста пройшов молодіжний музичний концерт, присвячений Міжнародному Дню Дружби. 

Підтримати молодих виконавців прийшов голова Луганської облдержадміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука, заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик, заступник начальника управління - начальник відділу молодіжної політики управління молоді та спорту облдержадміністрації Євгенія Ратіхіна, в.о. директора Луганського обласного центру молодіжних ініціатив та соціальних досліджень Інна Осипенко, жителі та гості міста.

Організатором свята виступає Луганський обласний центр молодіжних ініціатив та соціальних досліджень за підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації, повідомляє управління молоді та спорту Луганської обласної ВЦА.

О шостій вечора площа Перемоги перетворилась на музичний майданчик, який зібрав багато прихильників.

– Наше сьогоднішнє свято направлене не тільки на пошуки талановитої молоді, а й для підняття духу єдності всіх жителів області. Діти ще змалечку повинні розуміти, що відмінність людини за зовнішніми ознаками, місцем проживання та віросповіданням не повинні викликати негативні емоції, - сказала Євгенія Ратіхіна.

Сьогодні перед глядачами виступили сольні співаки: Юлія Сидорченко, Денис Рибальченко, Юлія Кушнир та музичні гурти: «DIFUZION», «ЭТИМ УТРОМ», «JANINO», «L’STEP» та «PURPLE RNINO» міста Сєвєродонецька.

Учасники концерту не тільки переспівували відомі на весь світ пісні, а й презентували власні композиції. Крім того, по завершенню концерту гості свята могли проголосувати за гурт/співака який їм сподобався.

– Щоб підігріти інтерес до молодих виконавців ми вирішили провести голосування. Учасник, який набере більшу кількість глядацьких симпатій отримає від нас подарунок. Проте, який саме – нехай це буде інтрига, яку ми розкриємо під час оголошення переможця конкурсу, - розповіла Інна Осипенко.

Голосувати за учасників можна за посиланнями: https://www.facebook.com/locpmisihttps://vk.com/lishimstroyhttps://vk.com/sdonline до 7 серпня. Результати голосування будуть опубліковані на сайті управління молоді та спорту облдержадміністрації.

Последние комментарии