Депутати міськради зібралися на екстрене засідання

Сьогодні, 1 серпня, у екстреному порядку відбулося зібрання депутатів міськради, на якому вони звернулися до Президента України Порошенка П.О., Голови Верховної Ради України Турчинова О.В., Прем'єр Міністра України Яценюка А.П., Генерального Прокурора України Яреми В.Г., Міністра внутрішніх справ України Авакова А.Б, Голови Служби Безпеки України Налівайченка В.О., Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Лутковської В.В., виконуючого обов'язки координатора системи ООН в Україні, Постійного Представника ПРООН в Україні Тойберг-Франдзен Йенсу, координатора проектів ОБСС в Україні, виконуючого обов'язки голови Луганської обласної державної адміністрації Вірігіної І.К.. начальника управління СБУ в Луганській області Грека М.В., керівника оперативного штабу АТО у Луганській області Воронченка І.О., прокурора міста Сєвєродонецька Григорова С.В., голови відділу СБУ в місті Сєвєродонецьку Луганської області Ковальчука Є.В., в.о. начальника СВ СМВ ГУМВС України в Луганській області Бєлозьорова Ю.П. зі зверненням  такого змісту:

«1 серпня 2014 року вночі в місті Сєвєродонецьку Луганської області було здійснено групою невідомих озброєних осіб викрадення з власного житла Міського голови Казакова Валентина Васильовича, Першого заступника Міського голови Халіна Євгена Володимировича, Заступника Міського голови Кравченка Володимира Григоровича та їх вивезення в невідомому напрямку.

Сєвєродонецька міська рада Луганської області висловлює крайню стурбованість за життя, стан здоров’я та безпеку зазначених посадових осіб місцевого самоврядування.

Дії з викрадання посадових осіб місцевого самоврядування є кримінально караними діяннями та кваліфікуються за ознаками злочину по статті 146 «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини» Кримінального кодексу України.  

Крім того, викрадення Міського голови, Першого заступника Міського голови, Заступника Міського голови може призвести до дестабілізації ситуації із забезпечення життєдіяльності міста Сєвєродонецька та погіршення ситуації в місті.

З огляду на викладене переконливо просимо вжити усі можливі заходи з припинення протиправних дій щодо вищевказаних посадових осіб Сєвєродонецької міської ради Луганської області та їх відшукати.

Також просимо дати правову оцінку протиправним діям викрадачів та вжити невідкладні заходи з приводу притягнення викрадачів до передбаченої законом юридичної відповідальності». 

В зібранні також брали участь Уповноважений керівника АТО в Луганській області - позаштатний радник в.о. Голови Луганської ОДА С.В.Шакун та представники силових структур міста. З доповіді керівників правоохоронних органів стало відомо, що станом на 15 годину 01.08.2014 року їм невідомо місцезнаходження викрадених посадових осіб та хто скоїв цей злочин.

Депутат міськради С.П.Куниця повідомив присутнім, що вночі 1 серпня невідомі особи у воєнній формі, масках та зі зброєю вторглися до приміщення, де мешкають його батьки та вчинили обшук без пред’явлення посвідчення.

Коментуючи даний випадок, секретар ради А.А.Гавриленко  висловив стурбованість ситуацією, що склалася у місті та особливо звернув увагу присутніх на те, що незважаючи на складні часи, які переживало місто останні 2 місяці, депутати міської ради продовжували працювати та забезпечувати життєдіяльність Сєвєродонецька на належному рівні.

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю міськради

 #

Во-первых, не ругайтесь. Ваш

Во-первых, не ругайтесь. Ваш комментарий могли и не пропустить.
Во-вторых, надо понимать, что такие статьи, как интервью в Казаковым, не готовятся за один день. Большинство людей понимает, что статья готовилась до похищения Казакова.

 
 #

Что за *** пишется на сайте?

Что за *** пишется на сайте? 01 августа всю городскую власть во главе с мэром выкрали какие-то проходимцы, а 02 августа, оказывается Казаков В.В. отчитывается о состоянии города. Кто все-таки врет???

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии