Комісія з безпеки дорожнього руху

Комісія з безпеки дорожнього руху

Чергове засідання комісії з безпеки дорожнього руху міськради відбулося 28.07.2017 року під головуванням заступника міського голови Олександра Ольшанського.

Порядок денний містив 13 питань.

Зокрема, на основі звернення в.о. директора ПАТ «ЛРУАС» щодо узгодження схеми організації дорожнього руху на прилеглій до автостанції ділянки проспекту Хіміків було вирішено винести це питання на розгляд депутатської комісії з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, охорони навколишнього середовища та розвитку селищ Сєвєродонецької міської ради, виконавчого комітету, сесії Сєвєродонецької міської ради.

Одне з питань стосувалось облаштування зупинки громадського транспорту за адресою: вул. Вілєсова, 5. За результатами обговорення дане звернення направлено до відділу державного архітектурно–будівельного контролю та відділу земельних відносин та архітектури для підготовки проекту рішення виконкому на внесення змін у комплексну схему розміщення тимчасових споруд міста.

Комісією надано дозвіл на встановлення дорожніх знаків інформаційно-вказівної групи «Луганський державний університет внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка» на перехресті проспекту Хіміків та вулиці Донецька та на перехресті вулиць Сметаніна та Єгорова.

На розгляд депутатської комісії з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, охорони навколишнього середовища та розвитку селищ Сєвєродонецької міської ради та виконавчого комітету запропоновано винести ряд звернень: облаштування майданчиків для стоянки велосипедів біля адміністративних приміщень, благоустрій проспекту Хіміків та Гвардійського та інші.

На постійному контролі комісії з безпеки дорожнього руху знаходяться наступні питання:

  • щодо капітального ремонту місць паркування за адресою проспект Космонавтів (район Храму);
  • про створення служби організації дорожнього руху;
  • про обрізку дерев;
  • про зовнішнє освітлення тощо.

 

Відділ внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю міської ради

Последние комментарии