Відтепер зареєструвати відправлення Укрпошти можна онлайн

Зареєструвати  відправлення  онлайн  та  не  витрачати  час для оформлення документів  у відділенні відтепер клієнти Укрпошти можуть через «Особистий кабінет» на cайті ukrposhta.ua.
Це вже звична послуга для користувачів послуг компаній експрес-доставки, й відтепер Укпрошта ні в чому не поступається за простотою оформлення.

Відправники   отримуватимуть  унікальний  штрихкод,  розраховану  вартість відправлення  за  чинним тарифом та готовий супровідний документ у форматі PDF.  Після  цього  можна,  не  виходячи  з  дому  чи  офісу, роздрукувати документ,  наклеїти його на відправлення та швидко здати його у будь-якому з  понад  1  800  відділень  Укпрошти  по всій країні, які надають послугу Укрпошта Експрес.

У  відділенні  не  потрібно  буде  заповнювати  документи вручну, оператор просто  просканує  штрихкод  і  отримає  всі  дані  про  відправлення  без  додаткових ручних операцій та прийме відправлення у доставку. 

Таке поліпшення особливо порадує клієнтів, які формують кілька відправлень відразу. Адже оператор, просканувавши лише один штрих-код, «підтягне» дані про всі відправлення в групі. 

«Із  повноцінним  запуском  функціоналу  «Особистий кабінет»  Укрпошти, ми економимо  час та гроші наших клієнтів. Тепер вони, скориставшись послугою Укрпошта  Експрес,  можуть  буквально  за хвилину в особистому кабінеті на сайті Укрпошти  зареєструвати відправлення, вдома чи в офісі роздрукувати документ  та  пришвидшено  відправити  його  у відділенні. До цього ж, щоб заохотити  наших  клієнтів  переходити на таку сучасну та ефективну модель
 обслуговування,  ми  пропонуємо  знижку  в  5%  від  вартості доставки для відправлень  сформованих онлайн», – зазначив перший заступник генерального директора Укрпошти Олександр Перцовський.

Последние комментарии