Супер-бабусі Сєвєродонецька

Супер-бабусі Сєвєродонецька

26 травня міська публічна бібліотека вітала в своїй залі ветеранів міста на конкурсі «А НУ-КА, БАБУШКИ», присвяченому Дню матері, який відзначався в другу неділю травня.

На захід зібралось багато ветеранів, учні ВПУ № 98, в числі почесних гостей були в.о. першого заступника міського голови Зарецький С.В. та заступник міського голови Гавриленко А.А., директор проекту «Місце зустрічі: Діалог» в Україні Німецького Федерального Фонду EVZ Плясунова Т.В.

В конкурсі приймали участь 2 команди по 5 чоловік, обрали журі, яке оцінювало виступи. Всім разом вдалося створити чудове свято, де всі добре відпочивали та розважались. Конкурсні завдання – це і прекрасні пісні юності наших конкурсанток, запальні народні танці, вірші та гуморески, інтелектуальні завдання, вправи на швидкість, винахідливість. Вболівальники активно підтримували своїх учасниць.

В конкурсі перемогу отримала дружба, а всім учасницям Зарецький С.В. вручив грамоти міськвиконкому та квіти. Цінні подарунки отримали жінки від фонду «Світло серця», а організація «Сєвєродончане» подарувала конкурсанткам солодкі подарунки.

Захід не тільки сподобався присутнім, а й подарував гарний настрій. І ще раз довів, що люди похилого віку не тільки мудрості стигла пора, але й невичерпна енергія, оптимізм, бажання приносити радість людям і самим отримувати від цього задоволення. 

Последние комментарии