Золоту медаль здобув наш ЦТКЕУМ

Золоту медаль здобув наш ЦТКЕУМ

У Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася VIII Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2017». Педагогічний колектив Сєвєродонецького Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді представив на ній роботу «Шляхи формування в учнівської молоді патріотизму, національної самосвідомості, толерантності шляхами та методами краєзнавчої роботи» у номінації «Інноваційні підходи в закладах освіти до процесу формування творчої особистості та виховання громадянина-патріота».

Досвід роботи колективу було оцінено почесною нагородою виставки – Золотою медаллю.

Трохи згодом на базі Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний форум «Становлення нової української школи: виклики, досягнення, перспективи розвитку», на якому був репрезентований інноваційний досвід навчальних закладів – партнерів інституту та нагороджені переможці і учасники VIII Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2017» (м. Київ). На форумі виступила і методист ЦТКЕУМ Марина Василівна Терешкова, яка ознайомила його учасників з інноваційним досвідом свого закладу.

– Ми пишаємося своїми досягненнями і продовжуємо шукати, впроваджувати інноваційні підходи до процесу формування творчої особистості та виховання громадянина-патріота, – говорить директор комунального закладу позашкільної освіти «Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді м. Сєвєродонецька» Лариса Леонідівна Борисова.

 

За інформацією газети «Сєвєродонецькі вісті»

Последние комментарии