Конкурс малюнків «Ліси поруч з нами»

Конкурс малюнків «Ліси поруч з нами»

З нагоди Міжнародного дня лісу, Національне представництво FSCв Україні за сприяння громадської спілки «Асоціація відповідальних лісопромислових підприємств України» проводить  конкурс малюнків «Ліси поруч з нами».

Мета конкурсу: Формування свідомої  позиції молоді щодо питань відповідального лісогосподарювання, турботливого  відношення  до лісів України, а також популяризація  сталого способу життя та користування лісовими продуктами.

Не була осторонь і учнівська молодь Луганщини.

Так до учнів Сєвєродонецької  школи №7 завітали представники  Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства. Заступник начальника відділу лісового та мисливського господарства  Ольга Семиборода, привітала конкурсантів, розказала про діяльність луганських лісоводів, і  побажала перемоги в конкурсі. Найактивніші художники були відмічені грамотами обласного управління та солодкими призами. Тринадцять найкращих робіт учнів 1-6 класів були відправлені в Київ для подальшої участі в конкурсі.

Усі роботи конкурсантів будуть розміщені для голосування 21 березня в Міжнародний день лісів на сторінці FSC Ukraine в мережі Facebook (https://www.facebook.com/FSC.Ukraine/). Голосування буде тривати до  4 квітня 12:00. Три роботи, що отримають найбільшу кількість електронних голосів (лайків),  будуть визначенні як переможці конкурсу та нагороджені призами та дипломами.

 

Прес-служба ЛОУЛМГ

Последние комментарии