21 автошкола на території Луганщини отримала акредитацію на право навчати майбутніх водіїв

21 автошкола на території Луганщини отримала акредитацію на право навчати майбутніх водіїв

Кожен бажаючий може прийти курси для отримання водійського посвідчення у будь-якій акредитованій автошколі Луганської області. Наразі на території Луганщині, від Головного сервісного центру МВС, ліцензію отримали 21 навчальний заклад з підготовки водіїв.

На сайті ГСЦ МВС (hsc.gov.ua) э розділ "Автошколи", де можна знайти повний перелік акредитованих навчальних закладів, які мають право навчати майбутніх водіїв і відповідають усім стандартам і вимогам законодавства

Звертаємо увагу! Якщо заклад не отримав акредитацію, а ви вступили до його лав, щоб стати майбутнім водієм, ви ризикуєте не отримаєте водійське посвідчення. І до складання теоретичного та практичного екзамену в територіальному сервісному центрі МВС вас не допустять.

Коли постає питання про вибір навчального закладу, варто звертати увагу не тільки на два чинники: низьку вартість навчання і розташування поруч з будинком. Невисока плата за навчання - це приманка, яка таїть в собі багато проблем. Зниження вартості відбувається за рахунок зменшення кількості занять з теорії та практики. Таким чином до керування автотранспортом ви підходите меньш підготовлені.

Последние комментарии