Перевищення швидкості – шлях до небезпеки

Перевищення швидкості – шлях до небезпеки

Служба автомобільних доріг у Луганській області та ДП «Луганський облавтодор»в черговий раз просять учасників дорожнього руху бути уважними та обережними, не перевищувати швидкість. Про безпеку дорожнього руху, серед інших виробничих питань, йшлося на позачерговій скайп-нараді (відбулася 13.01.2017) керівництва Служби автомобільних доріг та ДП «Луганський облавтодор» зі структурними підрозділами у районах Луганщини.

За словами директора ДП «Луганський облавтодор» Олександра Коротуна, перевищення швидкості – шлях до небезпеки. «На жаль, іноді бажання заробити більше, зробити більше «ходок» призводить до катастрофічних наслідків. Це підтверджує статистика ДТП» - говорить Олександр Коротун.

Так, 11 січня 2017 року на 57 км автодороги Н-21 «Старобільськ - Луганськ - Красний Луч – Макіївка - Донецьк», біля селища Райгородка, Новоайдарського району сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. Водій мікроавтобусу «Volkswagen LT 35 ПЕ»,  рухаючись у напрямку міста Сєвєродонецьк, не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням, виїхав на за межи проїжджої частини та здійснив перекидання на правий бік. Унаслідок ДТП четверо пасажирів мікроавтобусу отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та госпіталізовані до місцевого медичного закладу.

Служба автомобільних доріг та ДП «Луганський облавтодор» звертаються до учасників дорожнього руху з проханням  дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, дбати про власну безпеку та безпеку інших. Дотримуйтесь неухильно правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів. 

За даними синоптиків, найближчими днями  на Луганщині можливі опади у вигляді снігу, хуртовини, снігові замети, подекуди налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, пориви вітру 15-20  м/с, а також незначне зниження температури до 5-10 градусів  морозу.

При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Луганщині. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера Луганська область - +380 (64) 524 11 25+380 (50) 305 16 49.

 

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Луганській області

  • dtp_novoaydar_1.gif
  • dtp_novoaydar_2.gif

Последние комментарии