Військові медики безкоштовно надають допомогу цивільному населенню

Військові медики безкоштовно надають допомогу цивільному населенню

Офіцери Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва (ОЦЦВС) оперативно-тактичного угрупування (ОТУ) “Луганськ” вкотре завітали до 59 окремого військового госпіталю. Приємно те, що не с порожніми руками) Завдяки плідній співпраці з Сєвєродонецькою міською радою, було виготовлено рекламний банер про надання безкоштовних медичних послуг військовими лікарями.  У свою чергу керівництво госпіталю висловило щирі слова вдячності за підтримку та взаємодопомогу.

Тепер, завдяки належному рівню цивільно-військового співробітництва, мешканці Сєвєродонецька зможуть відчути професіоналізм та турботу військових медиків.

Так, волонтери зі Львову неодноразово надсилали необхідні медичні препарати до військового госпіталю. Приємно відчути, що і військові лікарі не забувають про цивільне населення та готові допомагати людям у будь-який час.

Разом з цим нагадую, що інформація про безкоштовний амбулаторний прийом попередньо вже була розміщена на офіційній веб-сторінці Сєвєродонецької міської ради http://sed-rada.org.ua (у рубриках «Оголошення» та «Новини міста»).

PSРеклама робить свою справу. Зі слів начальника госпіталю, вже з’явились перші пацієнти.

 

Об'єднаний центр ЦВС

Последние комментарии