В Сєвєродонецькому міському Палаці культури ройшов фестиваль вокально-хореографічного мистецтва «Крила надії»

В Сєвєродонецькому міському Палаці культури ройшов фестиваль вокально-хореографічного мистецтва «Крила надії»

2-3 грудня в Сєвєродонецькому міському Палаці культури пройшов фестиваль вокально-хореографічного мистецтва «Крила надії». В ньому прийняло участь близько трьох сотень учасників з Луганської, Харківської, Донецької та Сумської областей. Протягом двох днів вони в близько сорока номінаціях в залежності від віку та жанру виступу проходили відбір: демонстрували свої таланти компетентному журі з авторитетних творчих діячів з усієї області.

Оцінював обдарованих конкурсантів й оперний співак з Китаю Ч. Цзюньцяю. Найкращих виконавців відібрали для виступу в Галаконцерті, який став своєрідним підведенням підсумків дводенного конкурсу. Подивитися на найкращі номери фестивалю мали можливість усі бажаючі. Приїхав на концерт привітати учасників та глядачів з цим святом творчості й переможець першого сезону шоу «Голос країни» Іван Ганзера. Він заспівав для слухачів й кілька пісень зі свого репертуару.

Наша надія – мир на Донбасі» - такий був девіз фестивалю. Організатором конкурсу виступила Сєвєродонецька міська рада, співорганізаторами стали Союз вокалістів України та благодійні фонди «Крила надії» та "Фонд Григорія Сковороди". Організатори та учасники конкурсу кажуть, що прагнуть якнайшвидшого закінчення війни та воцаріння миру та злагоди по всій Україні. 

І ми дуже пишаємося тим, що вихованці Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості теж брали участь у цьому конкурсі і посіли призові місця:

Хореографічний колектив «ГРАН-ПРІ» посів І та ІІ місця в номінації «Сучасна хореографія» в категорії діти до 13 років та І місце в номінації «Сучасна хореографія» в категорії молодь до 16 років, керівник колективу- Росадкіна Світлана Володимирівна.

Хореографічний колектив «Діамант» посів ІІ місце в номінації «Народна хореографія» в категорії діти до 13 років та ІІІ місце в номінації «Сучасна хореографія» в категорії діти до 13 років. Керівник колективу- Котелевська Наталія Іванівна.

Зразковий Дитячо-юнацький вокальний ансамбль «Усмішка» посів ІІ місце в номінації «Естрадний спів» діти до 13 років. Керівник колективу- Панаріна Ольга Валентинівна.
Вітаємо учасників і керівників та бажаємо творчого натхнення на подальші перемоги!

Последние комментарии