Обрано керівний склад Громадської ради при ДФС

Як повідомили упрес-службі Державної фіскальної служби України  17 листопада Громадська рада при Державній фіскальній службі України визначила свого керівника. За результатами рейтингового голосування головою цього консультативно-дорадчого органу став Дмитро Олексієнко (Громадська спілка «Ліга аудиторів України»).

«Ми бачимо своїм стратегічним завданням полегшення умов ведення бізнесу в Україні. Цієї мети можна досягнути тільки через конструктивний діалог бізнесу та держави шляхом напрацювання рекомендацій перш за все в таких сферах, як податкова та митна. Чинна Громадська рада певною мірою є правонаступницею попереднього складу і ми націлені на повне практичне застосування наших рішень, напрацювань та рекомендацій. Багато членів Громадської ради при ДФС є також членами громадських рад при Міністерстві фінансів України, Міністерстві економічного розвитку і торгівлі, Комітеті Верховної Ради України з питань податкової та митної політики. Впевнений, що завдяки злагодженим зусиллям громадськості та держави бізнес в Україні буде вести легше і комфортніше», – наголосив Дмитро Олексієнко.

Заступниками голови Громадської ради обрано Юлію Дроговоз (Всеукраїнська громадська організація «Український союз промисловців і підприємців») та Олега Платонова (Асоціація «Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати»), а секретарем Громадської ради став Віктор Косарчук (Громадська організація «Народний рух України»).

Крім того, під час засідання було ухвалено рішення щодо створення двох комітетів – податкового і митного та обрано їх голів. Податковий комітет очолила Тетяна Шевцова (Всеукраїнська асоціація роботодавців), а митний комітет – Галина Вдовіна (Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський центр правової допомоги «Громадський захисник»). Правління вирішуватиме поточні та невідкладні питання, організовуватиме та координуватиме роботу Громадської ради між засіданнями.

Також у рамках діяльності Громадської ради продовжує існування  інститут експертів, який дозволяє залучати до її роботи представників бізнесу та громадськості, які бажають долучитися до удосконалення податкової та митної справи. 

 

ДПІ у м. Сєвєродонецьку

Последние комментарии