Новини АТО: 2 жовтня поблизу села Кримське загинув військовослужбовець

2 жовтня вдень бойовики шість разів обстріляли позиції поблизу села Кримське Новоайдарського району зі 120 мм і 82-мм мінометів, гранатометів різних типів та стрілецької зброї. У результаті удару один наш військовослужбовець загинув, про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

А ввечері ворог активізувався на попаснянському напрямку. Зокрема, ввечері минулої доби російсько-терористичні війська сім разів застосовували 82-мм міномети, гранатомети різних типів та стрілецьку зброю у напрямку сіл Новоолександрівка та Новозванівка.

Після опівночі противник тричі відкривав вогонь зі стрілецької зброї у напрямку позицій наших військовослужбовців поблизу села Новоолександрівка та міста Попасна.

«Ворог цинічно порушує всі домовленості щодо деескалації конфлікту. Загибель нашого захисника в той час, як на Луганщині створено першу так звану «зону безпеки», перекреслює всі надії на дипломатичне вирішення ситуації. За таких умов, слід зважити всі «за» і «проти» щодо відведення наших військ зі Станиці Луганської, аби не розв’язати ворогу руки та створити для терористів ще один стратегічно важливий плацдарм», – заявив Юрій Клименко.

 

Джерело: сайт ЛОДА

Последние комментарии