Поліцейські затримали грабіжника, який пограбував 7 жінок

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили та затримали раніше судимого 34-річного жителя м. Рубіжне, який підозрюється в скоєнні низки грабежів на території Сєвєродонецька.

З кінця травня до Сєвєродонецького відділу поліції з заявами про пограбування золотих прикрас почали звертатися переважно пенсіонерки. Аналіз злочинів свідчив про те, що всі вони здійснені однією і тією ж особою. Поступово у оперативників вимальовувався «почерк» злочинця. Серед білого дня він вибирав жертву з жінок похилого віку, і в малолюдному місці зривав з них золоті прикраси, після чого переховувався з награбованим.

 

Правоохоронці розробили план оперативних заходів, в результаті проведення яких в поле зору оперативників потрапив неодноразово судимий 34-річний житель м. Рубіжне. В результаті кропіткої роботи слідчі зібрали достатню доказову базу, яка вказувала на причетність чоловіка до семи грабежів. Підозрюваного затримали за місцем мешкання.

 

Наразі зловмиснику оголошено про підозру в вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 2 ст. 186 КК України «Грабіж» та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання до шести років позбавлення волі.

 

Відділ комунікації поліції Луганської області (за інформацією Сєвєродонецького ВП)

Последние комментарии