Співпраця з роботодавцями

Співпраця з роботодавцями

Днями відбулась зустріч заступника директора Кремінського районного центру зайнятості Гусак Ірини Володимирівни з фізичною особою-підприємцем Лопатою Ольгою Володимирівною, яка нещодавно розпочала власний бізнес та відкрила кафе «Сказка».

Метою цієї зустрічі було налагодження тісного контакту між роботодавцем та центром зайнятості в частині укомплектування нових робочих місць та інформування про послуги служби зайнятості, в т.ч. щодо можливості підбору персоналу за допомогою нових сучасних технологій (відео резюме, відео презентації вакансій, онлайн співбесіди), можливості здійснення компенсації єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування за працевлаштованих безробітних на нові робочі місця, отримання компенсації витрат на заробітну плату за працевлаштованих безробітних з числа внутрішньо переміщених, організації тимчасових робіт, отримання ваучера для підвищення кваліфікації, підтвердження результатів неформального професійного навчання.

Ольга Володимирівна вже мала змогу переконатися в перевагах співпраці з центром зайнятості, адже вона вже працевлаштувала 3-х осіб, які перебували на обліку. Тому і в подальшому сподіваємось на співпрацю задля розвитку малого бізнесу.

 

Л.Токарєва, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Кремінського РЦЗ

Последние комментарии