«Презентація роботодавця» в Рубіжному

16 вересня в Рубіжанському міському центрі зайнятості пройшов масовий захід – «Презентація роботодавця», який був організований для комунального підприємства "Рубіжанський фізкультурно-спортивний комплекс". На цьому заході був присутній керівник підприємства Бусенков А.А. та в.о. директора центра зайнятості Гладкова Н.А.

Гладкова Н.А. доповіла присутнім про стан ринку праці м.Рубіжне, економічний стан підприємств, що утворюють ринок праці міста, наголосила на необхідність активного пошуку роботи безробітними.

В свою чергу, керівник підприємства доповів присутнім про те, що  підприємство "Рубіжанський фізкультурно-спортивний комплекс" нове, включає в себе споруди розташовані в Південному районі міста: палац спорту (басейн, спортивний зал, тренажерний зал), стадіон, дитячий спортивний майданчик, має  економічні та соціальні перспективи.

Проведенню «Презентації роботодавця» передувала особиста зустріч керівників підприємства та центру зайнятості, на якій був обговорений формат масового заходу, з’ясовані потреби роботодавця, зокрема гостра потреба в бухгалтерах. Тому на масовий захід були направлені безробітні з відповідним професійним досвідом. Загалом були присутні 11 безробітних осіб, з яких всі залишилися на персональну співбесіду з роботодавцем, з них питання про працевлаштування 3 осіб вирішується.

 

К.Решетніков, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Рубіжанського МЦЗ

Последние комментарии