Стартує традиційна всеукраїнська соціальна акція «Квартира під охорону - 2016»

Стартує традиційна всеукраїнська соціальна акція «Квартира під охорону - 2016»
З 15 вересня стартує традиційна всеукраїнська соціальна акція «Квартира під охорону - 2016», яка триватиме два тижні.
 
Всім так добре відомий крилатий вислів: мій будинок –  моя фортеця! Тільки в своєї оселі ми можемо відчути спокій, впевненість та надійний захист. Але, хто подбає про безпеку нашої «фортеці»? Хто застереже від зловмисників, попередить про крадіжку? В одну мить квартирні грабіжники можуть позбавити усього нажитого нами майна. 
 
Про наявність і характер цінностей в тій чи іншій квартирі злодії, як правило, дізнаються по прямій або непрямій наводці. Вони ретельно вивчають обстановку, обирають оселю за зовнішніми ознаками: нові вікна, кондиціонер, спліт-система, престижна іномарка у господаря -  все це дає привід до «відвідування» вашого житла. Залізні двері і безліч замків зазвичай не стають перешкодою для грабіжника. Професійні злодії мають безліч відмичок і універсальних ключів, за допомогою яких без перешкод проникнуть у вашу приватну власність, в якій, в середньому, пробудуть не більше 15 хвилин. Лише одна думка, що у вашій квартирі знаходилася стороння людина, вже досить неприємно.
 
Квартирна крадіжка – один із найбільш масових і складно розкриваємих видів злочинів. Тому людям самим треба піклуватися про збереження свого майна. А як правильно захистити свою оселю від грабіжників, знають фахівці з Управління поліції охорони в Луганській області. 
 
Щорічна всеукраїнська соціальна акція «Квартира під охорону», яка проходить у кожному регіоні нашої країни, дасть вам можливість, не тільки убезпечити свою оселю, а ще і заощадити свій сімейний бюджет. Підключивши будинок або квартиру до пульту централізованої охорони за знижкою 50%, ви будите на сто відсотків впевнені, що миттєво спрацює сигнал «Тривога» і за лічені хвилини співробітники поліції охорони виїдуть на нашу адресу.
 
Для цього лише варто зателефонувати за номером 099-050-22-20 або 097-050-22-20, або звернутися за адресо: м. Сєвєродонецьк, вул.Партизанська, 27. Після цього заявка надійде інженеру, який негайно зв'яжеться із заявником і в зручний для нього час прибуде за вказаною адресою. Кваліфікований працівник УПО надасть безкоштовну консультацію щодо вибору ефективної схеми охорони помешкання, вартості монтажних робіт та абонентської плати.
 
Після виконання монтажних робіт та укладання договору на охорону, власність громадян гарантовано перебуватиме під захистом весь обумовлений термін. Але як показує досвід попередніх акцій, скориставшись послугами УПО, по закінченню терміну, власник квартири або будинку продовжує відповідні договори, оскільки в подальшому для здійснення охорони не потрібно платити за монтажні послуги, а тільки щомісячну абонплату.
 
Всеукраїнська соціальна акція «Квартира під охорону – 2016» починається з 15 вересня і протриває лише до 30 вересня. Тому не відкладайте безпеку своєї «фортеці» на завтра, а подбайте вже сьогодні. 
 
 
Управління поліції охорони в Луганській області

Последние комментарии