Ситуація у місті Щастя взята під особистий контроль керівником області Юрієм Гарбузом

Ситуація у місті Щастя взята під особистий контроль керівником області Юрієм Гарбузом

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз сьогодні виїхав до м. Щастя, яке найбільше постраждало від нічних обстрілів ворожих військ.

Під артудар потрапили цивільні об’єкти: шість дворів, приватні будинки, один з яких повністю згорів, багатоквартирний житловий будинок, кафе та церква. Важких травм зазнала молода жінка, за життя якої зараз борються медики.

Юрій Гарбуз разом з військовими, рятувальниками та представниками місцевої влади відвідали всі зруйновані об’єкти. Під особистим контролем очільника області перебувають питання безпеки та відновлення газопостачання. На робочій нараді з головою Новоайдарської райдержадміністрації Віктором Сергієнком, першим заступником голови Олегом Юрченком та заступником щастинського міського голови Володимиром Тюріним обговорено питання переселення людей, надання допомоги дитині постраждалої жінки, проведення ремонтних робіт.

Коментуючи ситуацію, очільник області заявив: «Провокації російсько-терористичних військ спрямовані на те, щоб посіяти паніку серед мирних жителів напередодні 1 вересня. Але ми не допустимо цього».

 

Департамент масових комунікацій Луганської облдержадміністрації

Последние комментарии