Засуджено крадія

Мешканець м. Лисичанська Г., який раніше був засуджений Лисичанським міським судом за скоєння крадіжки майна з проникненням до помешкання на 3 роки позбавлення волі із застосуванням ст. 75 КК України з умовним терміном 1 рік, приїхав до  м.Сєвєродонецька для зустрічі із знайомим. 
Під час його очікування в одному із кварталів на лавці біля будинку знайшов металевий кастет, який поклав до своєї сумки.
 
Перебуваючи на площі  Перемоги м.Сєвєродонецька чоловіка зупинили працівники поліції для перевірки документів.  Під час огляду сумки в присутності понятих у підозрюваного вилучено саморобний кастет спрощеної конструкції ударно-дробильної дії.  
 
Під час досудового слідства стосовно Г. обрано запобіжний захід у вигляді застави в сумі 2000грн., при цьому судом взято до уваги що скоєне кримінальне правопорушення віднесено до категорії середньої тяжкості, Г. не має міцних соціальних зв`язків, кримінальне правопорушення за ст. 263 ч. 2 Кримінального кодексу України скоєно до оголошення вироку Лисичанським міським судом.
 
Підозрюваний Г. в повному обсязі визнав свою провину, дав свідчення за обставинами скоєного кримінального правопорушення. Крім того, його провину підтвердила проведена у провадженні експертиза, та пояснення свідків.
 
Вироком Сєвєродонецького міського  суду Г. визнано винним у незаконному носінні без передбаченого законом дозволу холодної зброї, тобто за ст. 263 ч. 2 Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді штрафу.
 
Відповідно до вимог п.3 ст. 72 Кримінального кодексу України покарання у вигляді штрафу при призначенні за сукупністю вироків складанню з іншими видами покарань не підлягають.
 
Враховуючи викладене, вироки Сєвєродонецького  та Лисичанського міських судів будуть виконувати окремо.
 
 
Прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури  О.В.Кудрявцева

Последние комментарии