У Сєвєродонецьку судитимуть грабіжника

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж) та ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж, вчинений повторно).

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно місцевого мешканця за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж) та ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж, вчинений повторно).

Досудовим розслідуванням установлено, що наприкінці червня 2016 року мешканець міста Сєвєродонецька відкрито заволодів майном громадянина Нідерландів, представника спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні, а згодом вчинив ще одне тяжке кримінальне правопорушення. Особу, яка скоїла ці злочини, було встановлено та затримано «по гарячих слідах».

Натепер, прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт стосовно грабіжника за вчинення вказаних кримінальних правопорушень, а саме відкрите викрадення ним чужого майна (грабіж) та грабіж, вчинений повторно.

 

Довідково: санкція ч. 1 ст. 186 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років; санкція ч. 2 ст. 186 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

Последние комментарии