12 спортсменів Луганщини відправились до Ріо-де-Жанейро

12 спортсменів Луганщини відправились до Ріо-де-Жанейро

Урочиста церемонія від'їзду Олімпійської збірної відбулася пройшла вчора, 23 липня у Києві на Софійській площі. Про це повідомляє управління молоді та спорту Луганської ОДА.

Хоча відкриття Ігор ХХХІ Олімпіади відбудеться 5 серпня, частина збірної прямує до Бразилії вже зараз, щоб пройти акліматизацію та належним чином підготуватись до змагань.

Провести луганчан збірної України на ХХХІ літні Олімпійські ігри приїхав голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, начальник управління молоді та спорту ОДА Антон Волохов та директор Луганської обласної школи вищої спортивної майстерності Олег Клименчуков.

Урочистості на Софійській площі почались о 17.00 концертом та церемонією погашення поштової марки, яку ДП «Укрпошта» випустило разом із НОК України спеціально до Олімпіади-2016.

Згодом спортсмени, тренери, члени збірної на чолі із Міністром молоді та спорту Ігорем Ждановим та президентом Національного Олімпійського комітету Сергієм Бубкою пройшлі ходою від вулиці Трьохсвятительської. Биля Стели Героїв вони вшанували пам’ять українців, які загинули на Майдані та під час проведення Антитерористичної операції.

Після урочистої частини Юрій Гарбуз поспілкувався зі спортсменами-олімпійцями та побажав їм впевненості у собі та своїх силах.

Нагадаємо, що у Іграх ХХХІ літньої Олімпіади візьмуть участь 205 українських спортсменів, серед яких 12 спортсменів – представники Луганщини.

Последние комментарии