На Луганщину повертається Студреспубліка

На Луганщину повертається Студреспубліка

15-16 липня 2016р. на базі Східноукраїнського національного університету ім. В.Даля пройде Луганський регіональний етап Міжнародної  програми «Студентська республіка», в якому братимуть участь студенти навчальних закладів області, а також молодіжні громадські активісти. Тема: «Позитивні сценарії модернізації Луганської області: роль громад і молоді». Долучайтеся і ви!

Майже 6 років тому в нашій області пройшла остання Луганська Студреспубліка. У цьому році, незважаючи на складну ситуацію, ми повертаємося і працюватимемо над модернізацією рідного регіону. В теперішній час тема одна з найактуальніших і саме молоді потрібно активно включатися в стратегічну роботу.

Програма для учасників Луганської Студреспубліки дуже насичена. Окрім оргдіяльнісної гри, проходитимуть найяскравіші суб-фестивалі: конкурс краси особистості «Перша Леді»«Містер Студреспубліки»«Квест»«Мафія»«Дебати», семінари та тренінги, ігрові змагання та багато іншого. Головною подією стануть вибори Студентського мера та депутатів Студентського магістрату, які представлятимуть Луганщину на фіналі Студреспубліки, що відбудеться на узбережжі морі, на півдні України, у серпні до Дня Незалежності.

Для того, щоб взяти участь, необхідно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію.

З додаткових питань щодо участі у Луганській Студреспубліці звертатися до регіонального координатора Вадима Любченка, 050 476 75 26, 093 843 37 67; e-пошта: vado13@i.ua

 

Ми повертаємося, аби модернізувати власний регіон. Не будьте осторонь, приєднуйтеся!

 

Джерело: studrespublika.com

Последние комментарии