Фестиваль «З країни в Україну» завітає до Сєвєродонецька

9 липня в м.Сєвєродонецьк відбудеться масштабна подія цього літа - Мандрівний фестиваль «З країни в Україну». Фестиваль буде проходити у декільках місцях одночасно: на площі Перемоги та еко-сквері по вул.Космонавтів, 25.

Фестиваль«З країни в Україну»- це унікальна мандрівна культурно-просвітницька  платформа для всієї родини,котра влітку відвідає 11 міст Східної та Південно-Східної України.

Ідея фестивалю привнести яскравий всплеск української культури в локальні громади міст Сходу України,передати досвід організації масових культурно-просвітницьких заходів в своїх містах,згуртувати місцеву громаду до подальшої плідної роботи в напрямку розвитку української культури та мистецтва.

Програма фестивалю дуже різноманітна і направлена на те,щоб охопити інтереси всіх жителів міста.Сам фестиваль матиме дві складові:дену та вечірню програми.Дена програма,це : відкриття еко-скверу,відкриття літнього кінотеатру,скалодром,лекції,майданчики «Відкрита бібліотека», «Містечко громадських ініціатив», «Модерова Україна».

Також буде представлена фотовиставка мальовничих куточків як України так і м.Сєвєродонецьк та фотоквест. Відкриті кінопоказиза участі українських кінорежисерів відбудуться в приміщенні Кризового медіа-центра «Сіверський Донець» по вул. Центральній,54.

Майстер-класи для дітей та дорослих із майданчика народних ремесел, конкурси,виступ циркових артистів та інші денні розваги.Вечірня програма передбачає насичений концерт української рокмузики.Учасники концерту –це гурти Шепіт Нагваля, B&BProject? Nesprosta, Ярослав Кривобок, та гурт «Кофе» .Це ті артисти,які щірохочуть поділитися своє творчістю з українцями.

Фестиваль відбудеться за підтримки USAID UCBI Українська ініціатива зміцнення громадської довіри, реалізації Фундації соціальних інновацій.

Керівник локальної команди фестивалю у м.Сєвєродонецьк Семененко Олександр тел.(050)4762287

Последние комментарии