У Кременському районі на блокпосту правоохоронці виявили в автомобілі тротил та детонатор

У Кременському районі на блокпосту правоохоронці виявили в автомобілі тротил та детонатор

Цілодобово на блокпостах правоохоронці та бійці приданих сил здійснюють перевірку громадян та транспортних засобів. Такі перевірки необхідні для недопущення незаконного переміщення зброї, вибухівки, попередження терактів, захисту мирного населення в рамках контрдиверсійних заходів, розроблених і скоординованих зі штабом АТО. І ця робота дає реальні результати.

Про це повідомляє прес-служба Нацбональної поліції у Луганській області.

Так, сьогодні 2 липня, о 03.45 на блокпосту, який розташований у Кремінському районі на виїзді в бік Красного Лиману, співробітники поліції, кінологи та військовослужбовці ВСП (військова служба правопорядку) під час перевірки автомобілю «Mercedes-Benz Vito», в якому їхали шестеро військовослужбовців (два з них демобілізовані), поміж сумками з речами виявили тротилову шашку (200 г) та детонатор.

Крім того, як з’ясувалося, даний автомобіль не зареєстрований, хоча мав номерні знаки чорного кольору. 
Співробітниками ВСП автомобіль та водій затримані для з’ясування усіх обставин, а вилучене направлено до НДЕКЦ на експертизу.

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за статтею 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Последние комментарии