ДФС виявлено 55 тис. найманих осіб, які працювали неофіційно

У прес-службі Державної фіскальної служби України повідомили, що за результатами проведених ДФС заходів у січні – травні цього року до державної реєстрації залучено понад 21 тис. громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність без реєстрації.  

Внаслідок чого до бюджету додатково сплачено понад 8 млн. грн. податків. Про це повідомив директор департаменту податків і зборів з фізичних осіб Павло Дроняк.

За його словами, з початку 2016 року при перевірці суб`єктів господарювання, які виплачували заробітну плату та інші доходи фізичним особам, у 60,5 відс. до перевірених ДФС встановлено порушення податкового законодавства.  До бюджетів донараховано понад 190 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб,  понад 46 млн. грн. єдиного внеску та 3 млн. грн. військового збору.

 «Працівники ДФС виявили близько 55 тис. найманих осіб, праця яких використовувалась роботодавцями без укладання трудових угод та без сплати податку. В результаті вжитих заходів до бюджетів сплачено понад 18 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та понад  16 млн. грн. єдиного внеску», - зазначив Павло Дроняк.

 Завдяки спільним заходам органів  ДФС та місцевої влади у січні – травні 2016 року рівень виплати заробітної плати  підвищили 14,2 тис. суб`єктів господарювання.  Бюджет додатково отримав 18 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб  та 21,6 млн. грн. єдиного внеску.

ДПІ у м. Сєвєродонецьку

ф

Последние комментарии